036 853 101

grad@stolac.gov.ba

Završena izgradnja parkinga na nekropoli Radimlja

Proteklih dana završen je parking na nekropoli Radimlja. Parking je realiziran u sklopu projekta kojega je napisala Općina Stolac, a financijske radove je podržalo Ministarstvo trgovine, turizma i zaštite okoliša Hercegovačko-neretvanske županije.

Iz JU Radimlja su kazali kako već neko vrijeme u planu imaju sređivanje parkinga i kako im je drago što se napokon ukazala prilika da se završe navedeni radovi. „Ovo je jedna od aktivnosti koja je odrađena s ciljem vanjskog uređenja interijera. U budućnosti ćemo nastaviti raditi kako na vanjskom, tako i na unutarnjem uređenju objekta kako bi se gosti osjećali što ugodnije dok su u posjeti nekropoli stećaka“, rekli su iz JU Radimlja.

Projekt je financijski podržan s 25 000 KM u sklopu druge faze radova obnove partera. Ovo je još jedna u nizu pomoći i suradnje Ministarstva trgovine, turizma i zaštite okoliša HNŽ-a prema općini Stolac. Osim pomoći u izgradnji parkinga, Ministarstvo trgovine, turizma i zaštite okoliša HNŽ je također sudjelovalo i u uređenju i otvaranju prvog turističkog informativnog centra u Stocu.

{slike}radimljaparking{/slike}