036 853 101

grad@stolac.gov.ba

Vidovo polje pobjednik Lige naselja općine Stolac

Ekipa “Vidovo Polje” pobjednik je malonogometne Lige naselja općine Stolac za 2021 godinu. Vidovo Polje je u finalu, igranom pred više od 500 gledatelja, na sportskom centru u Vidovu Polju, slavilo protiv ekipe “Crnići” rezultatom 3:1. Nakon prvog poluvremena Vidovo Polje pogotcima Ivana Perića, Borisa Katičića i Danijela Raguža odlazi na odmor sa rezultatom 3:0.
U drugom poluvremenu Ekipa “Crnića” počinje bolje igrati te pogotkom Brune More smanjuju rezultat na 3:1. Iako su do kraja utakmice obje ekipe stvorile niz prilika rezultat se nije mjenjao. Ekipa Vidovo Polje, za koju su nastupali igrači koji su već nekoliko puta osvajali Ligu naselja ukupnim rezultatom 3:1 pobjeđuje ovogodišnje iznenađenje turnira ekipu “Crnića” koja je još jednom svojom dobrom igrom u finalu dokazala da su zasluženo došli do same završnice ovoga turnira.
U utakmici za treće mjesto “Stolac” je uvjerljivo savladao ekipu “Borojevići/Masline rezultatom 13:5. Između utakmice za treće mjesto i Finala odigrana je utakmica za djecu u kojoj su se sastali ekipe “Aladinići” i “Vidovo Polje”. Aladinići su uvjerljivo pobijedili rezultatom 6:1
Najbolji igrač Lige je Ivan Perić.
Najbolji strijelac je Mladen Raguž.
Najbolji vratar turnira je Nikola Raguž.
Pobjednik Lige “Vidovo Polje” ove godine predstavljati će općinu Stolac na završnom turniru pobjednika Liga naselja i mjesnih zajednica općina i gradova koji će se održati u gradu Čapljini. Želimo im puno uspjeha i sreće!!!
{slike}30.07.21{/slike}