036 853 101

grad@stolac.gov.ba

Uskoro rekonstrukcija Ulice kneza Domagoja

Nakon što je potpisan Okvirni sporazum: Izgradnja vodovoda, oborinske odvodnje i fekalne kanalizacije s poduzećem Eccon inžinjering, uskoro se očekuje početak radova na rekonstrukciji infrastrukture u Ulici kneza Domagoja u Stocu. Vrijednost radova je 705.000,00 KM.

Radit će se izmjena kompletne komunalne infrastrukture što uključuje postavljanje novih vodovodnih cijevi i nove crpne stanice. Tako dijelovi naselja koji su do sada imali teškoća pri vodosnabdjevanju u ljetnim mjesecima, više neće imati istih problema. Projektom je predviđena zamjena oborinske odvodnje i izmjena fekalne kanalizacije. Odradit će se i dio koji nije bio pokriven fekalnom kanalizacijom.

Drugi dio radova odnosi se na rekonstrukciju prometnice koju će obaviti HP Investing d.o.o. u vrijednosti od 300.000 KM bez PDV-a. Nakon realizacije prvog dijela radova predviđena je rekonstrukcija kolnika s nogostupima i asfaltiranje.

Svim ovim radovima bit će kompletirana obnova Ulice kneza Domagoja koja je u jako lošem stanju, na čiju se rekonstrukciju dugo čekalo jer se htjela odraditi što kvalitetnije na zadovoljstvo svih njezinih stanovnika.