036 853 101

grad@stolac.gov.ba

Proslavljen Dan Osnovne škole Stolac

Danas je prigodnim programom Osnovna škola Stolac proslavila proslavila svoj dan. O bogatoj povijesti škole svjedoče brojne generacije. U Kulturnom centru Stolac učenici su pokazali sve točke koje su uvježbali sa svojim nastavnicima i učiteljima. Nastup je počeo gimnastičkom točkom Ane i Ive Perić a nakon njih nastupio je školski zbor.
Sve prisutne srdačno je pozdravila i ravnateljica Osnovne škole Stolac, Katarina Matić.
Učenici iz Područne škole Masline predstavili su se s glazbeno-ritmičkom točkom “Hoda maca po klaviru”, a ovogodišnji prvašići sve prisutne oduševili su s pjesmom “Šećerna vuna”. Igrokaz su izveli učenici predmetne nastave, a pjesmu proljeće recitirala je učenica 9.a razreda Matea Pavlović.
Vesele učenice petih razreda razveselile su sve plesnom točkom uz pjesmu “Pusti, pusti modu”, nakon toga je uslijedila recitacija “Što je to sreća”.
I ove godine izašao je školski list Zrcalo, koji je ugledao svjetlo dana na malo drugačiji način, prvi put u posljednjih 28 godina u skladu s današnjim vremenom pa je tako objavljen u digitalnom izdanju na web stranici škole.
Iz škole su još istaknuli kako upravo oni imaju čast biti organizatori ovogodišnjeg županijskog natjecanja iz matematike.