036 853 101

grad@stolac.gov.ba

Održana XXI. sjednica OV Stolac; usvojen Nacrt Proračuna općine Stolac za 2020. godinu

XXI. sjednica Općinskog vijeća Stolac održana je danas u salonu općine. Na današnjoj sjednici Općinsko vijeće je nakon usvojenog dnevnog reda i izvoda iz zapisnika sa XX. sjednice Općinskog vijeća Stolac većinom glasova usvojilo: Zaključak o usvajanju Nacrta Proračuna općine Stolac za 2020. godinu kao i Zaključak o usvajanju Nacrta Odluke o izvršenju Proračuna općine Stolac za 2020. godinu.

Prema proračunskom kalendaru u rujnu su već započele aktivnosti u vezi Nacrta Proračuna za 2020. godinu. Radi se o isključivo radnom materijalu, ovaj Nacrt nije konačan i doživjet će u tehničkom smislu izmjene i dopune ali predstavlja podlogu za izradu prijedloga Proračuna za 2020. godinu. Nacrt Proračuna je dostavljen Ministarstvu financija HNŽ.

Proračun je planiran programski, prema ekonomskoj, fondovskoj i funkcionalnoj klasifikaciji i planiran je u iznosu od 7 341 900,00 KM. Nacrt Proračuna općine Stolac za 2020. godinu dostupan je  u PDF- formatu na web stranici Općine Stolac u kategoriji Dokumenti-PRORAČUN dokumenti. Svoje upite, sugestije i prijedloge vezane za Nacrt proračuna možete uputiti do 12.prosinca 2019. na e-mail: financije@stolac.gov.ba i opcina@stolac.gov.ba

 {slike}XXI{/slike}