036 853 101

grad@stolac.gov.ba

Obavijest o zatvaranju dijela Ulice kneza Domagoja

Zbog početka radova na rekonstrukciji i sanaciji infrastrukture u Ulici kneza Domagoja u Stocu do daljnjeg će biti zatvoren promet navedenom ulicom, i to od Doma zdravlja Uzinovići do izlaza na magistralni put M-6 (izlaz na Bokulji) u vremenu od 08,00 do 17,00 sati. Molimo građane da poštuju privremena prometna ograničenja kretanja.

Izgradnju vodovoda, oborinske odvodnje i fekalne kanalizacije izvodit će poduzeće Eccon inžinjering. Radit će se izmjena kompletne komunalne infrastrukture što uključuje postavljanje novih vodovodnih cijevi i nove crpne stanice. Tako dijelovi naselja koji su do sada imali teškoća pri vodosnabdjevanju u ljetnim mjesecima, više neće imati istih problema. Projektom je predviđena zamjena oborinske odvodnje i izmjena fekalne kanalizacije. Odradit će se i dio koji nije bio pokriven fekalnom kanalizacijom. Vrijednost radova je 705.000,00 KM.

Drugi dio radova odnosi se na rekonstrukciju prometnice koju će obaviti HP Investing d.o.o. u vrijednosti od 300.000 KM bez PDV-a. Nakon realizacije prvog dijela radova predviđena je rekonstrukcija kolnika s nogostupima i asfaltiranje.