036 853 101

grad@stolac.gov.ba

Najavljujemo Advent u Stocu 2022.

Grad Stolac u suradnji s JU Centar za kulturu i sport Stolac, JU Radimlja Stolac i UG Stolac Media prvi put organizira Advent u Stocu. Advent je zamišljen prvenstveno kao druženje uz kućice s prigodnim programom koji će se održavati od 26. studenoga 2022. do 31. prosinca 2022. na nekolike lokacije u gradu.

Osim dosadašnjih tradicionalnih događaja, kao što je dobrotvorno kuhanje i adventski koncert, ove godine će se veći dio sadržaja usmjeriti prema djeci. Tako će se ove godine u središtu grada održati dječje pripovijedanje, dječja predstava i božićni film.

Osim dječjeg sadržaja, u Kulturnom centru u Stocu nastupit će Tamburaški orkestar Mostar, te će se u organizaciji Župe sv. Ilije Proroka Stolac, održati i duhovna predavanja u Duhovnom centru Sarsenterum.
Manifestacije počinje 26.11.2022. paljenjem prve adventske svijeće i tradicionalnim ukrašavanjem božićnog drvceta u središtu grada.

Detaljan raspored svih događanja u Adventu, objavit će se na službenoj Facebook stranici Advent u Stocu, te lokalnom portalu Stolac.city.