036 853 101

grad@stolac.gov.ba

Ministrica Katić u posjeti Stocu

Gradonačelnik Stoca Stjepan Bošković održao je danas sastanak s federalnom ministricom prometa i komunikacija Andrijanom Katić. Na sastanku je razgovarano o izgradnji autoceste na Jadransko-Jonskom koridoru, Stolačkoj obilaznici, izgradnji novih lokalnih cesta i o infrastrukturnim projektima čija je realizacija u tijeku. Sastanku su nazočili ministar za pitanja branitelja HNŽ Đuro Prkačin i Daniel Babić zastupnik u Skupštini HNŽ-a.

Gradonačelnik Bošković iskazao je zahvalnost ministrici na dolasku i izrazio dobru suradnju s Vladom Federacije koja je do sada pružala podršku svim projektima koje Grad Stolac realizira, te kako se nada da će se podrška nastaviti i u budućem razdoblju.

Gradonačelnik i ministrica obišli su sportsku dvoranu u izgradnji. Radovi na novoj sportskoj dvorani u Stocu idu po planu, trenutno se rade strojarske instalacije; grijanje, ventilacija i hlađenje, zatim elektro instalacije; vodovod i kanalizacija, unutarnja izrada zidova u poslovnim prostorima, vanjski otvori, fasadni paneli, fasada na poslovnim prostorima, čelična konstrukcija na ulaznoj fasadi. Završetak radova i svečano otvaranje planirani su na jesen ove godine.