036 853 101

grad@stolac.gov.ba

Malonogometni turnir ‘Stolac 2019’: Caffe slastičarna Bosfor osvojila prvo mjesto

Pobjednik Malonogometnog turnira “Stolac 2019” je ekipa Caffe “Bosfor” . U petak je, na prepunom sportskom centru u Stocu, u finalu turnira ekipa Bosfora bila bolja od ekipe HVIDR-e Mostar i to rezultatom 7-4.
Strijelci za pobjedničku ekipu su bili Luka Suton (3), Marin Šunjić (2), dok su po jedan zgoditak postigli Ivan Ivanković i Josip Sesar. Za HVIDR-u Mostar golove su dali Edi Marić, Romano Vlaho, Adnan Kalajdžić i Ante Ćorluka.

Treće mjesto na turniru osvojila je ekipa “Stolac AS Faura” koja je u utakmici za treće mjesto,rezultatom 5-1, bila bolja od ekipe “Parts Metković”.

Pobjednik turnira za djecu (2008 godište i mlađi) je ekipa “AF Mostar SG”. Drugo mjesto osvojila je ekipa Rotimlja, treća je bila ekipa “Dubrave” dok je četvrto mjesto osvojila ekipa “Leotar Zlatara Rubin” iz Trebinja.

Najbolji igrač malonogometnog turnira “Stolac 2019” je Marin Šunjić iz ekipe Caffe “Bosfor”. Za najboljeg vratara proglašen je Stanislav Galić iz ekipe Caffe “Bosfor”, dok je najbolji strijelac Josip Bošković iz ekipe “Stolac AS Faura”.

Pehare najboljim ekipama i pojedincima uručio je Načelnik općine Stolac gosp. Stjepan Bošković.

{slike}mnts2019{/slike}