036 853 101

grad@stolac.gov.ba

Donosimo detaljan program Adventa u Stocu 2023.

Ovogodišnje izdanje “Adventa u Stocu” donosi dosad najbogatiji program. I ove su godine, kada je u pitanju organizacija, snage udružili Grad Stolac, JU Centar za kulturu i sport, JU Radimlja i UG Stolac Media.

U nastavku donosimo program koji započinje u središtu grada, kada se organizira ukrašavanje božićnog drvca, te blagoslov i paljenje prve adventske svijeće kod jaslica. Nešto novo ove godine je duhovno predavanje u Duhovno-kulturnom centru Sarsenterum, a predavač će biti dr. Marko Šutalo.

Posebno što će razveseliti sve mališane jest božićni film koji će biti prikazan u Kulturnom centru Stolac, a nakon toga slijedi darivanje djece. I ovaj put biti će upriličeno humanitarno kuhanje ispred Gradske uprave, nakon čega nas očekuje koncert dobro poznate grupe Konoba.

Za mnoge, najzanimljiviji dio, je otvaranje Adventskih kućica u gradskom parku. Ovu večer upotpunit će Acoustic duo Emma i Ivan. Ovaj, nikad sadržajniji Advent u Stocu završiti će Velikim božićnim koncertom “Radujte se narodi”.

Dođite, budite dio Adventa u Stocu, stvorite najljepše uspomene i osjetite s obitelji čaroban doživljaj Božića.