036 853 101

grad@stolac.gov.ba

Čestitka za Uskrs gradonačelnika Stjepana Boškovića

Pred nama je Uskrs – najveći kršćanski blagdan. Veliki tjedan te blagdan Uskrsa pokazuju nam da život sa sobom donosi dobro i loše, ali, istovremeno, podsjećaju nas kako vjera, nada, međusobna povezanost i poštovanje, kao istinske životne vrijednosti, uvijek omogućavaju da dobro nadjača sve ono što je loše.

Vrijeme je to u kojem se pripremamo za novi početak iščekujući Kristovo uskrsnuće koje nas uvijek i iznova poziva na odricanje, strpljenje i žrtvu u našem svakodnevnom životu. Prisjećanje na Kristovu muku, smrt i uskrsnuće nadahnjuje nas da s iskrenom ljubavlju pružimo pomoć i utjehu svima koji se nalaze u nevolji. Svaka patnja i izazov koji je stavljen pred nas ima svoj razlog. Neka nam simbolika Uskrsa bude vječni podsjetnik da svakodnevno težimo zajedničkom dobru, miru, strpljenju, međusobnom poštovanju i zajedništvu, unatoč problemima i izazovima jer je to jedini pravi put kojim trebamo koračati te kojim zajedno stvaramo bolji i ljepši grad.

U ime djelatnika Gradske uprave i u svoje osobno ime svim vjernicima katoličke vjeroispovijesti želim sretan i blagoslovljen Uskrs sa željom da ovaj najveći kršćanski blagdan provedete ispunjeni mirom i zajedništvom.

GRADONAČELNIK

Stjepan Bošković, dipl. ing.