036 853 101

grad@stolac.gov.ba

Božićna čestitka gradonačelnika Stjepana Boškovića

U povodu katoličkog blagdana Božića gradonačelnik grada Stoca Stjepan Bošković uputio je čestitku svim žiteljima katoličke vjeroispovijesti, kao i svim ljudima u Bosni i Hercegovini koji slave ovaj blagdan u kojoj stoji:

„U svoje osobno ime i u ime Gradske uprave Stoca svim vjernicima katoličke vjeroispovijesti upućujem iskrene čestitke povodom nastupajućeg blagdana Božića sa željom da Božić dočekaju u zdravlju i sreći s najbližima te da radost blagdana podijele s prijateljima u duhu međusobnog poštovanja, razumijevanja, tolerancije i suživota.

Božić je blagdan ljubavi i mira, radosti i nove nade, blagdan koji poziva na razumijevanje i međusobno poštovanje, na solidarnost među ljudima i brigu za čovjeka. Božić je vrijeme kad otvaramo srce i pomažemo jedni drugima više nego inače. Doba je to kad se okupljamo u krugu svojih obitelji, zajedno blagujemo i radujemo se Isusovom rođenju. Prisjećamo se svih onih koji više nisu s nama, a nosimo ih u srcu. Ovo vrijeme nas ponovo potječe na promišljanje o važnosti obitelji, prijatelja, susjeda i zajednice, kao i prirodnog okruženja u kojem živimo. Nadam se da će svatko od vas tijekom božićnih blagdana moći uživati u ovim blagoslovima i da će nas ovo vrijeme još više osnažiti da u novu godinu kročimo s optimizmom i spremnošću za nove životne i radne pobjede. Neka nam Božić donese svjetlo i srca ispuni ljubavlju i mirom te nadom i vjerom u bolje sutra.

Božić je blagdan koji zrači vjerom i optimizmom, a ovi blagdanski dani su vrijeme darivanja, opraštanja i novih početaka. Svima želim da u tom božićnom duhu, duhu zajedništva i tolerancije nastavimo razvijati naš grad kao zajednicu u kojoj je ugodno živjeti, zajednicu u kojoj zajedničkim razumijevanjem i dobrom voljom svatko od nas može utjecati na stvaranje boljeg sutra te zajednicu koja je uvijek spremna pomoći drugome. Sa željom da osjetite blagdansku radost i provedete blagdanske dane u miru, ljubavi, zdravlju i međusobnom razumijevanju, želim vam svima čestit i blagoslovljen Božić te uspješnu i sretnu novu 2024. godinu!“

GRADONAČELNIK
Stjepan Bošković, dipl.ing.