BOSNA I HERCEGOVINA

FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE

HERCEGOVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA/KANTON

OPĆINA STOLAC

Centar za socijalni rad Stolac

Obavještavaju se svi korisnici koji su priključeni na vodovodnu mrežu da zbog radova u Ulici kneza Domagoja dana 12.01.2022. godine (srijeda) u vremenu od 08.00 do 12.00 h neće biti vode zbog radova na vodovodnoj mreži.

Obavještavaju se poljoprivredni proizvođači koji su upisani u Registar poljoprivrednih gospodarstava i Registar klijenata da izvrše promjenu podataka za animalnu i biljnu proizvodnju.

BOSNA I HERCEGOVINA

FEDERACIJA BOSNE I HERCEGOVINE

HERCEGOVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA/KANTON

OPĆINA STOLAC

Centar za socijalni rad Stolac

 

Kroz projekt PRONACUL – ''Promocija prirodnog i kulturnog nasljeđa u svrhu razvoja održivog turizma u zaštićenim područjima'', partnerske organizacije iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Slovenije, Grčke i Italije su se udružile s ciljem promocije i valorizacije kulturnog nasljeđa. U sklopu projekta koji obuhvaća Bosnu i Hercegovinu, do sada su znatno razvijeni turistički kapaciteti JU Muzeja ''Bitka za ranjenike'' u Jablanici te JU ''Radimlja'' u Stocu.

Javna ustanova za razvoj turizma i zaštitu kulturno-povijesnog i prirodnog naslijeđa „Radimlja“ Stolac realizirala je projekt „Uređenje pristupnog puta i postojećeg vidikovca Daorson“ kojeg je financijski podržalo Federalno ministarstvo kulture i sporta.

Svim žiteljima općine Stolac, poslovnim partnerima, svekolikom katoličkom puku i svim ljudima dobre volje, u povodu božićno-novogodišnjih blagdana upućujem iskrene čestitke u ime svih zaposlenih u tijelu uprave općine Stolac, ali i svoje osobno. S  nadom da ćete Božić i božićne blagdane provesti u toplini obiteljskog doma u zajedništvu sa svojim najmilijima želim Vam sretan i blagoslovljen Božić te uspješnu Novu 2022. godinu.