Kontakt info

Općina Stolac

Ulica kralja Tomislava b.b.

88360 Stolac BiH

Tel: 00387 36 853 101

Fax: 00387 36 853 229

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Login Form

Centar za mentalno zdravlje organizira radionicu na temu "Mentalno zdravlje na radnom mjestu"

Bliži nam se Svjetski dan mentalnoga zdravlja, koji se obilježava svake godine 10. listopada. Ovogodišnja tema je "Mentalno zdravlje na radnom mjestu" . Svjesni smo činjenica kako se vremena mijenjaju, životi stil postaje užurbaniji i stresniji. Svakodnevne obiteljske brige, posao...ne ostavljaju nam mnogo prostora za odmoriti se, stati i osjetiti "Kako sam?".


 

Brojne su osobe koje na svom radnom mjestu proživljavaju teške trenutke, nemaju s kim to podijeliti ili se ne osjećaju sigurno. Naravno, ima i onih čija iskustva su suprotna od tih.


Povodom toga, Centar za mentalno zdravlje organizira radionicu na temu "Mentalno zdravlje na radnom mjestu". Cilj radionice je potaknuti brigu o vlastitom mentalnom zdravlju, upoznati se sa načinima oslobađanja od stresa, razmijeniti mišljenja, družiti se te odvojiti vrijeme za sebe.


Molimo sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje  najkasnije do petka, 6. listopada, do 12:00h.  Radionica će se održati u poslijepodnevnim satima. Ovisno o broju članova, svi će biti na vrijeme obaviješteni o točnom terminu.

Prijaviti se možete na:

Tel: 036 853 455

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Fb str. CMZ Stolac