Kontakt info

Općina Stolac

Ulica kralja Tomislava b.b.

88360 Stolac BiH

Tel: 00387 36 853 101

Fax: 00387 36 853 229

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Login Form

Stolačke mažoretkinje otputovale na Europsko prvenstvo u Sloveniju

U četvrtak navečer Stolačke mažoretkinje otputovale su u Sloveniju gdje će nastupiti na 19. Europskom prvenstvu mažoretkinja. Prvenstvo će se održati od 7. do 10. rujna, u Laškom a natjecat će se oko 1.500 natjecateljica podjeljenih u tri starosne kategorije: kadetkinje, juniorke i seniorke.

 

Naše mažoretkinje imaju velika očekivanja iako im je ovo tek drugo po redu europsko prvenstvo. Ove godine prvi put se natječu u tri kategorije jedna od njih je izuzetno teška kategorija; solo štap kadet gdje se natječe 20 država a naše cure predstavit će Ivana Bošković, druga kategorija solo pompon kadet gdje će se natjecati Petra Obradović. Cure se također natječu u kategoriji juniori formacija pompon.

Napominjemo da je iza Stolačkih mažoretkinja uspješno državno prvenstvo na kojem su osvojile broncu, te ljeto ispunjeno nastupima  i napornim treninzima za nadolazeće Europsko prvenstvo.

 

„Djevojke su naporno trenirale i pred nama su tri naporna dana i natjecanje na kojem ćemo imati priliku pokazati sve što znamo. Najvažnije mi je da cure daju sve od sebe, da sve prođe dobro i da se dobro zabavimo i predstavimo općinu u što boljem izdanju“ izjavila je neposredno prije polaska, trenerica i voditeljica Stolačkih mažoretkinja Ivana Marić.