Kontakt info

Općina Stolac

Ulica kralja Tomislava b.b.

88360 Stolac BiH

Tel: 00387 36 853 101

Fax: 00387 36 853 229

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Login Form

Svečani prijam povodom Dana općine Stolac

Sinoć je na nekropoli stećaka Radimlja održan svečani prijam u povodu Dana općine Stolac. U programu obilježavanja Dana općine i patrona župe Stolac.

 

 

 

Predsjedniku HDZ-a BiH i predsjedatelju Predsjedništva BiH Draganu Čoviću uručeno je javno priznanje - povelja "Počasni građanin općine Stolac". Odluku za dodjelu priznanja donijelo je Općinsko vijeće Stolac na posljednjoj održanoj sjednici, priopćeno je iz HDZ-a BiH. Povelja je uručena za nemjerljiv doprinos i razumjevanje za opće stanje u Stocu i za nesebično modeliranje svih načina pomoći općini Stolac. Punom podrškom Dragana Čovića financijskoj održivosti općine u proteklim godinama, posebno u razdoblju od 2005. godine, kada je općina Stolac bila u proračunskim problemima. „Kontinuitet pomoći, uveliko je pomogao da se danas govori o razvoju općine, da se razgovara o putnim komunikacijama od značaja za općinu, te se i dalje promišlja kako život u Stocu napraviti boljim za sve stanovnike“, kazao je prilikom dodjele povelje "Počasni građanin općine Stolac" dr. Čoviću, načelnik općine Stolac Stjepan Bošković.

Čović je u svom govoru zahvalio se na javnom priznanju, obećao je daljnju pomoć ovoj Općini u svim segmentima u kojima to bude potrebno te čestitao Dan općine i blagdan sv. Ilije stanovnicima općine. Svečanosti su nazočili brojni dužnosnici sa svih razina izvršne i zakonodavne vlasti, predstavnici društvenog, kulturnog, sportskog i gospodarskog života. Svečanom prijemu prethodio je sastanak izaslanstva HDZ-a BiH sa izaslanstvom općine Stolac.

Izaslanstvo HDZ-a BiH predvodio je predsjednik HDZ-a BiH i predsjedatelj Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović a izaslanstvo općine Stolac, načelnik i predsjednik OO HDZ-a BiH Stolac, Stjepan Bošković. Na sastanku se razgovaralo i o infrastrukturnim projektima na području općine Stolac, izgradnji ceste Stolac-Neum, o vodoopskrbi, gospodarskim te drugim važnim temama za općinu Stolac.