Kontakt info

Općina Stolac

Ulica kralja Tomislava b.b.

88360 Stolac BiH

Tel: 00387 36 853 101

Fax: 00387 36 853 229

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Login Form

Vidovo polje I pobjednik turnira "Stolac 2017."

Možda i najbolja finalna utakmica na malonogometnom Ilindanskom turniru u Stocu otkada se igra prikazana je baš sinoć. Pred više od 1.000 gledatelja vidjeli smo sjajnu finalnu utakmicu, a što bi futsal reprezentativci mogli drugo i ponuditi? Iako je finale seniora započelo malo iza 11 sati na prepunom športskom centru  u Stocu tražilo se mjesto više. A kako i ne bi, kada su najjača imena futsala dala sve od sebe kako bi podigli trofej možda i najjačeg malonogometnog turnira u Hercegovini.

 

Ekipe Bemix i Vidovo polje I sastale su se u finalu za seniore i ponovno su bile pojačane novim imenima. Bemix je poveo u prvom poluvremenu sjajnim golom Anela Radmilovića i malo tko je tada vjerovao da ekipa kakva je Bemix može izgubiti utakmicu. No sjajni vratar Vidova polja obranio je sve što se moglo obraniti do kraja susreta, poveo svoju ekipu do željenog preokreta te stavio točku na i trećim golom za svoju ekipu iz ispucavanja iz golmanovog prostora. Vidovo polje na kraju je zasluženo osvojilo malonogometni Ilindanski turnir Stolac 2017 i nagradu od 7.000 KM.

Najbolji strijelac turnira je futsal reprezentativac  Hrvatske Dario Marinović,  najbolji igrač Maro Đuraš, a najbolji vratar Zoran Privić. Nagrade je uručio Načelnik općine Stolac Stjepan Bošković.

U susretu za treće mjesto nakon regularnog vremena nije bilo pobjednika te se pristupilo izvođenju penala. Ekipa Ferrarija kao i u polufinalu nije zadržala koncentraciju te je izgubila od Label Eso prometa.

U finalu za djecu ekipa Starog grada opravdala je ulogu favorita i slavila 3:0

Rezultati:

MN turnir za djecu

3. mjesto HNK Višići - NK Dubrave I 3:1

FINALE Stari grad - Š.N. Limači Čapljina 3:0

SENIORI:

3. mjesto LABEL ESO PROMET - FERRARI 4:4 (8:7)

FINALE: VIDOVO POLJE I - BEMIX 3 : 1