Kontakt info

Općina Stolac

Ulica kralja Tomislava b.b.

88360 Stolac BiH

Tel: 00387 36 853 101

Fax: 00387 36 853 229

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Login Form

Greška
  • [sigplus] Critical error: Image gallery folder stipendije is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Održano svečano potpisivanje ugovora o stipendiranju

[sigplus] Critical error: Image gallery folder stipendije is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

 

U četvrtak 30.06. u Salonu općine Stolac održano je svečano potpisivanje ugovora o stipendiranju za akademsku 2010/2011 godinu.

 

 

 

Općina Stolac raspisala je natječaj za dodjelu stipendija za akademsku 2010/2011 kako bi financijski i materijalno pomogla svoje studente. Unatoč recesiji i teškoj financijskoj situaciji Općina Stolac je uspjela osigurati novčana sredstva za stipendiranje studenata i ove godine. Ukupno je dodijeljeno 108 stipendija, a iznos dodijeljene stipendije iznosi 400, 00 KM.


Današnja dodjela stipendija je nastavak projekta stipendiranja studenata sa područja općine Stolac, koji je po inicijativi načelnika gosp. Stjepana Boškovića započet prije tri godine u svrhu stvaranja boljih uvijeta za uspješno školovanje i završetak studija.


U svom obraćanju Načelnik općine je posebno istaknuo da je zadovoljan činjenicom što su osigurana sredstva za dodjelu stipendija, te da će se i u budućnosti zalagati za ulaganje u obrazovanje i stjecanje novih znanja, koje je najisplativije i najkorisnije ulaganje, jer će na taj način i jedan dio studenata nakon završetka studija ostati i raditi u općini Stolac.


Studenti koji nisu bili prisutni na potpisivanju ugovora mogu svoje ugovore potpisati u idućih 15 dana u Službi za financije općine Stolac.

 

 

{slike}stipendije{/slike}