Kontakt info

Općina Stolac

Ulica kralja Tomislava b.b.

88360 Stolac BiH

Tel: 00387 36 853 101

Fax: 00387 36 853 229

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Login Form

Greška
  • [sigplus] Critical error: Image gallery folder otvaranje_parka is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Završeni radovi na obnovi gradskog parka u Stocu

[sigplus] Critical error: Image gallery folder otvaranje_parka is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Proteklih dana završeni su radovi na uređenju i obnovi gradskog parka u Stocu. Načelnik općine Stolac, gosp. Stjepan Bošković i Šef misije Handicap International za jugoistočnu Europu, gospođa Almedina Musić otvorili su i predali na korištenje građanima Stoca obnovljeni gradski park. Obnovu gradskog parka financirao je Handicap International uz pomoć općine Stolac a ukupna vrijednost projekta iznosila je oko 58.000,00 KM.

 

U sklopu obnove parka izvršeni su radovi na sadnji cvijeća i ukrasnih grmova, ozelenjavanju travnjaka, saniranju pješačkih staza, postavljanju javne rasvjete, postavlajnju sprava za igranje djece, saniranju boćališta i postavljanju rampi za prilaz osoba sa invaliditetom.

Ovako uređen gradski par stavljen je u funkciju odmorišta sa športsko-rekreativnim i kulturnim sadržajima za djecu, umirovljenike, mlade i sve one koji posjete ovaj prelijepi gradić.

 

{slike}otvaranje_parka{/slike}