Kontakt info

Općina Stolac

Ulica kralja Tomislava b.b.

88360 Stolac BiH

Tel: 00387 36 853 101

Fax: 00387 36 853 229

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Login Form

Greška
  • [sigplus] Critical error: Image gallery folder okrugli_stol is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Održan završni okrugli stol partnerskih grupa Stolac i Berkovići

[sigplus] Critical error: Image gallery folder okrugli_stol is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Dana 15.03. u restoranu ''SamPjero'' Stolac, održan je završni okrugli stol na temu: Razmjena stečenih iskustava i perspektive Partnerskih grupa Stolac i Berkovići. Partnerske grupe Stolac i Berkovići nastale su kroz realizaciju projekta “Podrška socijalnom uključivanju stanovništva ugroženog minama u BiH - Razvoj i protuminske aktivnosti u Stocu i Berkovićima” (PMAD) koji financira Švicarska agencija za razvoj i suradnju (SDC) i Handicap International (HI), a čija se faza implementacije provodi u ovim općinama u razdoblju 2008. - 2011.

Na sastanku su nazočili: Načelnik općine Stolac gosp. Stjepan Bošković, šef misije Handicap Internationala za jugoistočnu Europu Almedina Musić, predstavnik općine Berkovići te predsjednici partnerskih grupa i njihovi članovi.

Partnerske grupe su opravdale svoje postojanje. Osnovane su kako bi osnažile lokalne potencijale, povezale različite inicijative i dale dobar primjer za poboljšanje u svim aspektima lokalnog razvoja. Neki novi projekti su već pripremljeni, a ideje se rađaju svakodnevno i sve što trebamo uraditi jest da nastavimo izgrađivati naše partnerske grupe i nakon završetka ovog velikog projekta, istaknuto je na kraju rada okruglog stola.

Nakon završetka,nazočni su se uputili u obilazak gradskog parka koji je bio jedan od projekata partnerske grupe Stolac.

 

{slike}okrugli_stol{/slike}