Kontakt info

Općina Stolac

Ulica kralja Tomislava b.b.

88360 Stolac BiH

Tel: 00387 36 853 101

Fax: 00387 36 853 229

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Login Form

Greška
  • [sigplus] Critical error: Image gallery folder otvaranje_sp_centra is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Svečano otvoren obnovljeni Športski centar

[sigplus] Critical error: Image gallery folder otvaranje_sp_centra is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Na dan Osnovne škole Stolac, 16.ožujka svečano je otvoren obnovljeni Športski Centar u Stocu. Zahvaljujući suradnji sa Handicap International-om proteklih dana završeni su radovi na obnovi Športskog Centra kojeg koriste Osnovna škola Stolac, Prva osnovna škola Stolac i Srednja škola Stolac.


Spomenutim projektom izvršena je rekonstrukcija postojećeg terena. Igralište je dobilo novi sloj asfalta koji granulacijom odgovara malonogometnim terenima a sanirane su i postojeće tribine te je obojana fasada na zgradi osnovne škole i sportske dvorane.

Vrijednost ovog projekta je 55 000,00 KM od kojih 45 000,00 KM financira Handicap International a preostalih 10 000,00 KM partneri u projektu kroz vlastito učešće.

Nositelj projektnih aktivnosti u ovom projektu je OŠ Stolac, a partneri u projektu su Općina Stolac, Prva osnovna škola Stolac, Srednja škola Stolac, Osnovna škola Njegoš Berkovići, te Komunalno poduzeće Stolac.

Nakon svečanog otvaranja Športskog Centra upriličen je i rukometni turnir između učenica četiriju škola koje su sudjelovale u ovome projektu.


{slike}otvaranje_sp_centra{/slike}