Kontakt info

Općina Stolac

Ulica kralja Tomislava b.b.

88360 Stolac BiH

Tel: 00387 36 853 101

Fax: 00387 36 853 229

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Login Form

Greška
  • [sigplus] Critical error: Image gallery folder maskare is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Maškare u Stocu

[sigplus] Critical error: Image gallery folder maskare is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Učenici osnovne škole „Stolac“ zajedno sa nastavnicima škole i ove godine su priredili maškaradu gradskim ulicama Stoca. Povorka maškara razveselila je brojne građane Stoca, a ponajviše mališane Dječjeg vrtića „Stolac“ koji su se sa svojim maštovitim kreacijama pridružili maškaradi.

 

 

Pripreme za izradu maski traju već nekoliko mjeseci, a svaki odjel bio je obučen u jednu masku koju su odabrali sami učenici, osmislili i kreirali. Tako su se u povorci mogli vidjeti gusari, vojnici, mafijaši, nogometaši, duhovi, kuhari, princeze, suncokreti i ostalo što je dječja mašta mogla zamisliti.

Nakon povorke ulicama grada maškare su se okupile ispred zgrade osnovne škole gdje su uz prigodni zabavno-glazbeni program dodijeljene i nagrade za najbolje ovogodišnje maske.

 

{slike}maskare{/slike}