Kontakt info

Općina Stolac

Ulica kralja Tomislava b.b.

88360 Stolac BiH

Tel: 00387 36 853 101

Fax: 00387 36 853 229

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Login Form

Održana 14. sjednica OV Stolac

Dana 05. siječnja 2011. održana je 14. sjednica Općinskog vijeća Stolac, na kojoj se razmatralo 7 točaka dnevnog reda, od čega je značajno izdvojiti: Odluku o privremenom financiranju javnih potreba iz proračuna općine Stolac za razdoblje Siječanj-Ožujak 2011.godine, Odluku o usvajanju nacrta Regulacijskog plana gospodarko-poslovne zone Hodovo,


 

Odluku o visini prosječne konačne građevne cijene m2 stambene površine na području općine Stolac, Odluku o usklađivanju pravnog Statusa JP "KOMUNALNO" d.o.o Stolac i Odluku o usvajanju Statuta JP "KOMUNALNO" d.o.o. Stolac.

Usvajanjem Odluke o privremenom financiranju javnih potreba iz proračuna općine Stolac za razdoblje Siječanj-Ožujak 2011. godine stvoreni su uvjeti za nesmetan rad općinske uprave, kao i drugih javnih ustanova koje se financiraju iz proračuna općine.

Na sjednici je donesena i Odluka o usvajanju nacrta Regulacijskog plana gospodarko-poslovne zone Hodovo, što je nastavak aktivnosti na realizaciji projekta uspostave gospodarsko poslovne zone Hodovo. Riječ je o zoni koja će se prostirati na površini od 127 hektara uz magistralni put Stolac-Mostar. Ovim projektom, kroz povoljnije uvjete za stjecanje zemljišta te druge komunalne olakšice, stvorit će se uvjeti za razvoj malog i srednjeg poduzetništva i brži gospodarski razvoj općine.