Kontakt info

Općina Stolac

Ulica kralja Tomislava b.b.

88360 Stolac BiH

Tel: 00387 36 853 101

Fax: 00387 36 853 229

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Login Form

Greška
  • [sigplus] Critical error: Image gallery folder markoboskovic is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Održan 2. memorijalni malonogometni turnir "Marko Bošković"

[sigplus] Critical error: Image gallery folder markoboskovic is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

2. pozivni memorijalni malonogometni turnir „Marko Bošković“ održan je jučer na igralištu kod Osnovne škole Crnići. Na turniru koji se održava u spomen stradanja mladog nogometaša HNK Stolac sudjelovale su 4 ekipe prijatelja, suigrača i radnih kolega pokojnog Marka.


U prvoj utakmici snage su odmjerli MNK „Brotnjo“ Čitluk, klub za koji je Marko nastupao i HT Eronet, ekipa njegovih radnih kolega. Utakmica je završila rezultatom 5:2 za MNK „Brotnjo“ Čitluk.

U drugoj utakmici igrali su prošlogodišnji pobjednici turnira ekipa „Porto Tolero“ iz Ploča i ekipa „Marko Bošković“ koju su činili igrači iz Stoca, Markovi prijatelj, koji su rezultatom 6:2 pobijedili Pločane.

Pred prepunim igralištem finale su odigrale ekipe „Marko Bošković“ i MNK „Brotnjo“ Čitluk. Zasluženo, rezultatom 6:3 pobjedu je odnijela domaća ekipa „Marko Bošković“. Zahvalnice ekipama, i pehar pobjednicima uručili su Marko i Zvonimir Bošković.

Svi sudionici turnira su prije utakmica na grobu pokojnog Marka položili cvijeće i upalili svijeće.

 

{slike}markoboskovic{/slike}