Kontakt info

Općina Stolac

Ulica kralja Tomislava b.b.

88360 Stolac BiH

Tel: 00387 36 853 101

Fax: 00387 36 853 229

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Login Form

Greška
  • [sigplus] Critical error: Image gallery folder dodstip is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Održano svečano potpisivanje ugovora o stipendiranju

[sigplus] Critical error: Image gallery folder dodstip is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Danas je u Salonu općine Stolac, u 12:00 sati, održano svečano potpisivanje ugovora o stipendiranju za akademsku 2011./2012. godinu. Današnja dodjela stipendija je nastavak projekta stipendiranja studenata sa područja općine Stolac, koji je po inicijativi načelnika gosp. Stjepana Boškovića započet prije četiri godine u svrhu stvaranja boljih uvjeta za uspješno školovanje.

 


Na samom početku potpisivanja stipendija sve prisutne je pozdravio načelnik općine Stolac, gosp. Stjepan Bošković koji je u svom obraćanju izrazio zadovoljstvo jer su i ove godine osigurana sredstva za dodjelu stipendija. Također je naglasio da u obrazovanje treba ulagati jer je ono naša budućnost, a ovom prilikom je obećao kako će učiniti sve što je u njegovoj moći kako bi se što veći broj mladih, obrazovanih ljudi zaposlio.

Ove godine je dodijeljeno ukupno 78 stipendija, a iznos dodijeljenih stipendija je 400, 00 KM. Stipendije će biti isplaćene u dva obroka po 200, 00 KM.

Studenti koji nisu bili prisutni na potpisivanju ugovora mogu svoje ugovore potpisati u idućih 15 dana u Uredu načelnika općine Stolac.

 

{slike}dodstip{/slike}