Kontakt info

Općina Stolac

Ulica kralja Tomislava b.b.

88360 Stolac BiH

Tel: 00387 36 853 101

Fax: 00387 36 853 229

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Login Form

Greška
  • [sigplus] Critical error: Image gallery folder prirucnik is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Predstavljen Priručnik za obuku školskih odbora u HNŽ

[sigplus] Critical error: Image gallery folder prirucnik is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Jučer je u 13 sati, u Salonu općine Stolac predstavljen „Priručnik za obuku školskih odbora u HNŽ – u“. Priručnik su predstavila tri tajnika iz sljedećih škola: Osnovna škola Stolac, Prva osnovna škola Stolac i Srednja škola Stolac. U svom izlaganju i predstavljanju tajnici nisu obuhvatili cjelokupan Priručnik, pa su poseban naglasak stavili na tri teme: Formiranje i struktura školskih odbora, Način organizacije uspješnih sastanaka školskog odbora i Aktivno slušanje.

 

Priručnik je namijenjen obuci članova školskih odbora iz oblasti zakonodavstva, komunikacije i financija. U svakom od poglavlja, uz teoretski dio, pripremljene su vježbe, koje će utvrditi ili promicati znanje sudionika obuke o navedenim oblastima, ali i napraviti svojevrsnu procjenu razumijevanja dijelova poglavlja, odnosno obuke kod sudionika.

 

{slike}prirucnik{/slike}