Kontakt info

Općina Stolac

Ulica kralja Tomislava b.b.

88360 Stolac BiH

Tel: 00387 36 853 101

Fax: 00387 36 853 229

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Login Form

Uspješno završen seminar judo trenera u Mostaru

Sportski savez Grada Mostara zajedno sa Japanskom agencijom za međunarodnu suradnju – JICA i podršku Judo saveza BiH organizirali su dvodnevni Judo seminar. Na seminaru je sudjelovalo 50 trenera sa područja Bosne i Hercegovine. Judo klub Hodovo na seminaru su predstavljali trenerica Josipa Zeko i predsjednik kluba Ivan Ćišija.

 

Iz Japana je u Mostar došao prof. Kenji Mitsumoto (majstor judoa, crni pojas 7. dan) koji je zajedno sa svojim asistentima vodio seminar.

„Na seminaru smo usavršavali neke nove vježbe za početnike juda a i za one koji se već dugo bave judom. Sve naučene vježbe za praktičnije izvođenje tehnika probati ćemo demonstrirati našim najmlađima“ poručuje trenerica Josipa.

Judo klub Hodovo primio je u prethodnoj godini i priznanje općine Stolac za izniman uspjeh i postignute razultate na sportskim natjecanjima, te promicanje ugleda Općine. I u ovoj godini nastavljaju istim tempom, uspješno su otvorili sezonu 2019. nastupom u Trebinju na 9. Memorijalnom turniru Miloš Mrdić. Medalje su osvojili: Iva Antunović, Antonela Mišić, Gabriela Mišić (Dupli start) i Ilijana Udovičić.