Kontakt info

Općina Stolac

Ulica kralja Tomislava b.b.

88360 Stolac BiH

Tel: 00387 36 853 101

Fax: 00387 36 853 229

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Login Form

Delegacija Općine Stolac u posjeti Vukovaru i Bogdanovcima

Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava u Gradskoj vijećnici je primio delegacije Općine Stolac na čelu s načelnikom Stjepanom Boškovićem te HVIDR-e Mostar.

Ovom prilikom gradonačelnik je pozdravio goste te se zahvalio delegaciji općine Stolac i delegaciji HVIDR-e Mostar na posjeti. Istaknuo je kako mu je drago što ljudi i dalje prepoznaju vrijednost Domovinskog rata.

 

„I protekom dugog vremena i dalje postoje mnogi koji pridaju važnost stradanjima u Domovinskom ratu", rekao je gradonačelnik te delegaciji zaželio ugodan boravak u Vukovaru.

„Doći u Vukovar je uvijek čast i obaveza, ali isto tako svaki put saznamo nešto novo i dobijemo uvjerenje da je Vukovar povijesno gledajući dao puno za Hrvatsku kako bi svi zajedno uživali njene blagodati. Mi koji više ne živimo u Hrvatskoj se uzdamo da će Hrvatska skrbiti o nama koji živimo u Bosni i Hercegovini", rekao je načelnik općine Stolac Stjepan Bošković.

U sklopu posjete, delegacija općine Stolac i delegacija HVIDR-e posjetitila je i Bogdanovce gdje su nazočili tradicionalnom događaju „Plavo-bijela Noć."