Kontakt info

Općina Stolac

Ulica kralja Tomislava b.b.

88360 Stolac BiH

Tel: 00387 36 853 101

Fax: 00387 36 853 229

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Login Form

Održana X. sjednica OV Stolac

 

U salonu općine danas je održana X. sjednica Općinskog vijeća Stolac. Na današnjoj sjednici vijećnici su usvojili Odluku o usvajanju Izvješća o izvršenju Proračuna općine Stolac za razdoblje 01.01.- 31.03.2018. godine kao i Odluku o izmjenama i dopunama Proračuna općine Stolac za 2018. Godinu. Obaveza Općine ja da svaka tri mjeseca podnosi Izvješće koje dostavlja Ministarstvu i općinskom vijeću na usvajanje.

 

Pristupa se izradi Regulacionog plana „Gospodarsko-poslovne zone Hodovo", za koji je temelj Prostorni plan općine Stolac. Regulacioni plan se donosi na period od 5 godina. Određene su smjernice kojih se potrebno pridržavati prilikom izrade plana, a sredstva su osigurana iz Proračuna općine Stolac.

Općinsko vijeće Stolac na ovoj sjednici dalo je suglasnost na imenovanje ravnatelja Centra za socijalni rad Stolac kao i Odluku o davanju suglasnosti  JU „Radimlja" Stolac za izdavanje u zakup dijela poslovnog prostora

Općinsko vijeće je usvojilo Plan zaštite od požara općine Stolac za 2018 godinu, kao i Procjenu ugroženosti od požara i Procjenu ugroženosti od prirodnih i drugih nesreća općine Stolac.